Přípravy vrcholí, 16. prosince otevíráme olomoucký KAFEC

Ještě prosíme všechny olomoucké kávomily, waflomily a milovníky snídaní o malou chvíli strpení. Pořádně zaučit olomoucký personál můžeme jen v ostatních fungujících kavárnách, proto se termín otevření KAFECU ve Vile Primavesi posunul. Otevíráme ve středu 16.12. Najdete nás v secesní Vile Primavesi na Univerzitní ulici 224. Vchod do kavárny je v zadní části vily. Projděte vstupními dveřmi v plotu, dejte se doprava a pokračujte zahradou kolem vily dozadu. Doporučujeme rezervaci místa předem na telefonním čísle 775 554 506. Olomoucký Kafec bude otevřený do čtvrtku 17.12. tak se zastavte! Od pátku 18.12 se ve všech kavárnách KAFEC vracíme do režimu provozu pouze prostřednictvím výdejních oken. Odnést si můžete kávu, wafle nebo zrnkovou kávu pro domácí přípravu. Těšíme se na vás!

Od 16.12. jsme připravení dráždit vaše chuťové pohárky

Zpět do novinek
výběrové kávy
Výběrové kávy
aktuální odměny
Aktuální odměny
dárková karta
Dárková karta

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.