coffee-graphic

Novinky za barem

Přečtěte si, co se právě děje v našich kavárnách.

Bude otevřeno

Naplánujte si ráno bez budíku a pohodový sváteční brunch! Během podzimních svátků se na vás budeme těšit v každé kavárně KAFEC od 8:00. Přesně tak, jak jste zvyklí.

K narozeninám jsme si nadělili nové dezerty

Je jich 15, třetina z nich je bezlepková a na všech si pochutnáte v KAFECU i kdekoli jinde - každý z nich je totiž připravený i na odnos s sebou. Ke 14. narozeninám KAFECU jsme si nadělili novou plejádu dezertů. 

První školní týden s waflemi za polovic

První školní týden se blíží. Tak si říkáme, že bychom si ho mohli společně zpříjemnit. Zastavte se do KAFECU na wafli za polovic. Jak? Kdy? A na které wafle to platí? Pojďte číst dál. 

KAFEC ve Zlíně otevírá už 30. srpna

Je to tady! Po rekonstrukci opět otevíráme kavárnu ve Zlíně. Co se v KAFECU změnilo, abyste se u nás cítili jako doma?

Bohyně kuchyně: „Jsem prostě snídaňová...

S Alčou se v různých KAFECECH potkáváme už roky. Slovo dalo slovo a tak vznikla wafle s pečenými švestkami, kávovým termixem a oříškovým griliášem. Jak jsme tuhle spolupráci upekli? Pojďte číst dál. 

SPECIÁLKY v KAFECU

Každých pár týdnů vám servírujeme nový slider, toust, wafli a někdy máme v rukávu i nějaké to eso navrch. Jaké novinky jsme si pro vás připravili tentokrát?

Limitka v KAFECU: PUNK ORANGE TRAMIN

Jako bychom ve sklenkách servírovali samotné léto - tak chutnají nové bubliny od rodového vinařství PROQIN z Velkých Němčic. Jsou svěží, jsou lehké a jsou jako stvořené pro zpestření letních dní. V KAFECU pouze na pár týdnů, startujeme v úterý 30. 7. 2024.

Právě probíhá rekonstrukce KAFECU ve Zlíně

Slovo dalo slovo a od středy 10. 7. zůstane KAFEC na pár týdnů zavřený. Vymysleli jsme si tu totiž velkou rekonstrukci. A bereme to od podlahy, doslova. Děkujeme za trpělivost a těšíme se v srpnu!

Náš letní tip: cold brew

Cold brew, zastudena překapávaná káva z odtávajícího ledu, je žhavý hit a náš velký tip. Proč ji doporučujeme každému, kdo v létě touží po čisté chuti kávy a osvěžení zároveň? No...právě proto. Přečtěte si víc. 

Letní osvěžení v KAFECU: cascara fizz

Z cascary, která se po dlouhé pauze vrátila zpět do Česka, už měsíce vyrábíme vlastní sirup. Loni v zimě jsme vám z něj připravovali horkou cascaru, letos v zimě jsme vymysleli Cascara Cappuccino, které mimochodem zůstalo na menu i v létě - tak vám chutnalo. A novinkou léta 2024 je osvěžující cascara fizz. Co je vlastně cascara a jak chutná?

Martin Prokeš: s bublinkami je každý všední den nevšední

Rodové vinařství PROQIN patří v rámci České republiky k malým vinařstvím hospodařícím na čtyřech hektarech vlastních vinohradů. U sklenky jejich STEPHANUS Riesling Extra Brut jsme si povídali s Martinem Prokešem o tom, jak se vyrábí sekty, jaká byla cesta PROQINA do KAFECU a taky o tom, jak nám mohou bublinky zpříjemnit den. 

Tyhle speciality se u nás dlouho neohřejí

Ochutnejte a brzy se těšte na nové. Čtyři týdny, pět, šest - řídit se budeme tím, jak vám budou chutnat. Jaké speciálky pro vás právě máme?

up inactive
up active

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.