coffee-graphic

Vánoční wafle je zpět. ALE...

Je to možné, že už je zase prosinec?

S každou speciální waflí jsme se v průběhu roku prokousávali k té, kterou máte nejraději. Vánoční wafle je s spolu s waflí s čerstvými jahodami a čokoládou pořád absolutní špička. Jahody už máme za sebou, vánoční povidlovou omáčku teprve před sebou. Tentokrát jsme si ale dovolili malou změnu. K povidlové omáčce s vánočním kořením, šlehačce a strouhanému perníčku jsme přidali i perníkový krém. Bude to změna k lepšímu? Dejte nám vědět, jsme zvědaví. 

Co jsou wafle měsíce?

Wafle měsíce nám dávají možnost experimentovat. Vymýšlíme je speciálně pro každý měsíc, abychom co nejvíc využili sezónní nabídku ovoce nebo suroviny, které v KAFECU nemáme celoročně (jako třeba jahody a zmrzlinu). Byla by totiž velká škoda úplně vás připravit o wafli s čerstvými jahodami nebo o hrušky a slaný karamel. Proto jim dáváme prostor alespoň jednou za rok, kdy víme, že jahody budou sladké a hrušky šťavnaté.

Tyhle wafle měsíce jste mohli ochutnat loni

up inactive
up active

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.