region Mount Argopuro
závod Pokmas Walida Cooperative
zpracování natural
odrůda Lini-S795, Kartika
nadmořská výška 1200 m. n. m.
Výběrovka z Indonésie bude něco pro kávové fajnšmekry - kávu z této neobvyklé oblasti ochutnáte jen málokdy.
Kávová zrna vyrostla jen pár kroků od Mount Argopuro, sopky, která leží na severovýchodním pobřeží ostrova. Právě díky sopečnému charakteru půdy se tu kávě obzvlášť daří. Káva se tu stále pěstuje tradičně, tedy organicky.
Co znamená naturální zpracování kávy? Farmáři sbírají pouze červené kávové třešně, které následně třídí a vybírají z nich defektní kousky. Třešně, které projdou výběrem, se suší na slunci a následně loupou a opět třídí.
Standard kvality kávových zrn určuje a kontroluje Asociace výběrové kávy Indonésie.
Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.
Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.
Nezbytné cookies
Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.
Marketingové cookies
Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.
Personalizační cookies
Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.
Analytické cookies
Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.