fíky, švestky, medový meloun, červený rybíz
region Huabal
farma La Mandarina
zpracování promytá
odrůda Caturra, Bourbon
nadmořská výška 1750 m. n. m.
Farma je specifická skvělými klimatickými podmínkami, bohatou půdou, skalnatým reliéfem a tedy i vysokou nadmořskou výškou. Káva se tu pěstuje na čtyř hektarech půdy v 1750 m. n. m. Farmář Tiofilo Perales Cotrina vyvinul neuvěřitelné úsilí pro to, aby se jeho kávě dostalo speciální péče a pozornosti, což je z výsledku velmi výrazně znát. Od roku 2017 je členem společenství Cedros Cooperative.
Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.
Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.
Nezbytné cookies
Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.
Marketingové cookies
Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.
Personalizační cookies
Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.
Analytické cookies
Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.