Zimní drinky v KAFECU: zima se blíží
Návrat krále: chai latte je zpět
S recepturou na chai latte jsme se předloni natrápili. A kolik šálku jsme museli vypít, abychom vychytali tu jedinou a opravdu dokonalou verzi! Od té doby se ale na způsobu přípravy chai latte nic nezměnilo. A to je dobře. Nejen my jsme mu totiž naprosto propadli. Na menu vám tohle skořicové potěšení vracíme v celé jeho kráse.
Na zahřátí
Počasí volá nejen po šálku chai latte, ale i po puntikatém hrnečku s opravdickým holandským kakaem, po horké čokoládě AJALA nebo po něčem klidně i trochu ostřejším. Na menu vám připisujeme oblíbenou Tatru, ve které souzní svařený jablečný mošt s 52% Tatranským čajem. Stejně tak jsme zachovali Irish Coffee a Cointreau Coffee. Protože jestli vás v zimě nezahřeje toto, tak už nic.
Novinky sezónního menu
No, a to bychom to nebyli my, abychom nepřihodili nějakou tu novinku. Nově zavádíme horkou cascaru, nápoj z dužiny kávových třešní, svařenou s hřebíčkem a ovoněnou pomerančem. A co víc? Horkou cascaru nabízíme v nealko i v alko variantě s rumem jako Cascara grog.
Ať vám zima chutná!