Bude nás šest. Makáme na druhém KAFECU v Brně

KAFEC na Orlí už delší dobu praská ve švech, zvlášť v ranních hodinách. Za poslední rok a půl provozu této kavárny jsme se opakovaně přesvědčili, že Brňané nutně potřebují další KAFEC. Fakt se vám omlouváme za to zpoždění. Taky jsme si přáli, aby se nám povedlo otevřít druhou kavárnu rychleji. Zasekli jsme se hledáním vhodného místa - přes veškeré pokusy bylo naše hledání více než rok neúspěšné. O to větší radost máme z téhle podepsané nájemní smlouvy! Konečně jsme objevili super flek, přesně takový, jaký jsme si přáli. Druhou kavárnu KAFEC pro vás připravujeme na adrese Úvoz 120, kousek od Konečného náměstí. Kavárna bude u zastávky trolejbusů 25 a 26 - Čápkova. Držte nám palce, ať jde všechno podle plánu. Na začátku příštího roku otevíráme KAFEC na Úvoze v prostoru po restauraci Hadog.

 

Ve dvou KAFECECH se to lépe táhne. Na viděnou na Úvoze!

Zpět do novinek
výběrové kávy
Výběrové kávy
aktuální odměny
Aktuální odměny
dárková karta
Dárková karta

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.