Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/html/kafec.cz/public_html/www/languages/lang_settings.php on line 62
KAFEC | Odneste si kousek Kafecu domů, pražíme si vlastní kafe
coffee-graphic

Odneste si kousek Kafecu domů, pražíme si vlastní kafe

Odneste si kousek Kafecu domů, pražíme si vlastní kafe

Roky jsme vám připravovali kafe a pozorovali, které vám nejvíc chutná. A přesně takové jsme si začali pražit sami. Vychutnejte si u vás doma kafe stejně dobré jako v Kafecu. Skočte si k nám pro KAFECZRNO: s láskou pražené kafe, které jste si sami vyladili k dokonalosti.

Za ty roky jste si v Kafecu zvykli na stabilně dobré kafe. Abychom vám ho mohli dopřát opravdu pokaždé – nejen v kavárně, ale i u vás doma – rozhodli jsme se začít si pražit na vlastní pěst. Za rok tak budete moci ochutnat desítky druhů výběrového KAFECZRNA.

Proč jsme si začali pražit vlastní kávu v Brně? To by vydalo na román. Vás ale bude zajímat tohle:

  1. Dělat kafe z vlastních zrn je pro každého baristu pohádka! V Kafecu si díky vlastnímu pražení dokážeme pohlídat kvalitu zrna, ještě než ho za barem začneme mlít. Váš šálek kávy je proto zase o chlup lepší. Že to nejde? Tak se stavte. Na mlýnku máme každý den až 5 druhů!
  2. No a hlavně: dává nám to mnohem větší svobodu. Odrůdy i styl pražení můžeme kdykoliv pozměnit podle toho, co vám zrovna nejvíc chutná. O tom, co pijete, tak v Kafecu vlastně rozhodujete vy sami
  3. Na kafe z Kafecu můžete i v pyžamu! Pro ty, kdo naše kafe milují, je tohle asi největší bomba. Díky KAFECZRNU od teď můžete s Kafecem posnídat, poobědvat i povečeřet – kdykoli se vám zamane. Máte ho totiž doma na dosah ruky, stačí čerstvě namlít…

Jaké KAFECZRNO si můžete odnést domů?

SALVADOR COSTA RICA (70 % El Salvador a 30 % Costa Rica)

  • velmi sladká chuť
  • mléčná čokoláda, lískový oříšek, karamel 
  • El Salvador (oblast Cerro El Tigre), Costa Rica (oblast Tarrazú) 
  • ideální na espresso, výjimečně chutná i s mlékem – je skvělou volbou pro ranní cappuccino nebo flat white.

COLOMBIA JAIMIE ARIZA

  • sladká a ovocná chuť
  • červený pomeranč, máslová sušenka, třtinový cukr
  • oblast Antiquia, farma Finca La Virgen, farmář Jaime Ariza
  • zpracování Washed
  • ideální na filtr

KENYA RUARAI

  • ovocná a šťavnatá
  • rybíz, maliny, angrešt, karamel
  • region Nyeri
  • farmáři Ruarai – Ruthaka Farmers cooperative
  • zpracování Washed
  • ideální na filtr

COSTA RICA MONGE GARCÍA

  • velmi sladká
  • borůvky, ananas, APA (American Pale Ale)
  • region Tarrazú
  • farma Las Palomas, Monge García 
  • zpracování Natural
  • ideální na filtr

BURUNDI SHEMBATI

  • ovocná a šťavnatá
  • borůvky, třešně, mango, mučenka
  • region Kayanza
  • Sdružení drobných farmářů – Shembati
  • zpracování Washed
  • ideální na filtr i espresso

Tip:  Vybírejte podle barvy etikety

Abychom vám co nejvíc zjednodušili výběr KAFECZRNA, označili jsme podobné chuťové profily kávy stejnou barvou etikety. Jestli vám tedy poprvé zachutná žlutá, klidně si ji vezměte taky příště – i když to bude třeba jiná odrůda.

up inactive
up active

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.