O našem lotu
V období sklizně se káva sbírá ručně, přičemž většinu práce zastane sama rodina. Po sběru je káva doručena do sběrny UPH - sběrného střediska, kde družstvo vykupuje kávové třešně a kde se káva před přesunem do centrálního mlýna zpracovává. UPH tak v podstatě funguje jako malá mycí stanice. Triyono dohlíží na činnost na devíti stanicích UPH. Každá UPH se nachází v jiné oblasti a sbírá třešně od různých skupin farmářů.
S šarží Natural jsou třešně před sušením na vyvýšených záhonech pečlivě tříděny. Lůžka jsou umístěna v kupolích, aby byla káva chráněna před deštěm nebo ostrým slunečním zářením. Zde je káva opět tříděna a pravidelně obracena, aby bylo zajištěno rovnoměrné sušení. Po zaschnutí se káva mele a třídí ručně. Členové družstva mají pro své třešně stálého kupce. Na konci roku družstvo investuje zisky buď do zkvalitnění infrastruktury, nebo se o ně rozdělí s členskými producenty.